winterSALON/ 2013

Vroonland_Mattijs
Zaterdag 19 Januari is de winterSALON/2013 geopend. Kunst, mode en design, ook in interactie met elkaar, zijn te zien t/m 19 februari 2013. Op diverse lokaties in Amsterdam kun je werk van diverse vormgevers en kunstenaars zien. In een van de stijlkamers in museum Het Grachtenhuis is bv het werk van ontwerper Sjoerd Vroonland in combinatie met het werk van modeontwerper Mattijs te vinden. In de stijlkamers van museum Willet-Holthyuzen  en museum Geelvinck is ook veel werk geëxposeerd. SALON/ zorgt altijd voor bijzondere locaties, bij Ons’ Lieve Heer op Solder hangt het werk van o.a. fotografe Louise te Poele. Een leuke locatie is ook de winkel van Droog. Boven, bij Hotel Droog in het restaurant, exposeerd modefotograaf Ahmet Polat,  je kunt hier ook prima luchen voordat je weer verder gaat om nog meer van de winterSALON/ 2013  te zien.

Het werk van Vroonland en Mattijs (foto: JW Kaldenbach voor wintersalon/2013)

Je koopt eenmalig een passe-partout waar je overal mee naar binnen komt zonder extra entree te betalen voor de deelnemende musea.
Check SALON/ voor alle locaties en informatie en voor verkoop van kaartjes.

Dit artikel is geplaatst in INSPIRATIE met de volgende tags , , , , , , .