EH&I Top 25 Dutch Designers

EH&I_top25
Eigen Huis & Interieur heeft een primeur: de éérste EH&I Top 25 Dutch Designers. De lijst der lijsten met de beste ontwerpers van Nederland.  

De EH&I TOP 25 Dutch Designers is geen populariteitspoll. Het is een ranking gebaseerd op uitvoerig onderzoek. De uitslag is een optelsom van meetbare gegevens: awards, nominaties, werk in museumcollecties, aantal medewerkers in vaste dienst, publiciteit, exposities en beurspresentaties. Het oordeel van experts, critici en curatoren in design is de tweede pijler onder de ranking; zeker ook geen onbelangrijke factor.

Lees er alles over in het novembernummer
Benieuwd naar de complete EH&I Top 25 Dutch Designers? Het nieuwe nummer mét uitgebreide verantwoording, pakkende infographics en diagrammen ligt woensdag 24 oktober in de winkel.

Primeur tijdens DDW
Tijdens de DDW deze week presenteert EH&I alvast de eerste tien ontwerpers van de lijst. Op levensgrote billboards tegenover het Klokgebouw, in het hart van Eindhoven. De ontwerpers uit de EH&I Top 25 Dutch Designers zijn treffend in beeld gebracht door de Duitse illustrator Maren Esdar.

Wie zie jij graag op nr. 1?
Staat jouw favoriete designer tussen onze top tien in Eindhoven? En ga jij nog naar de DDW deze week? Zet jezelf met het billboard van jouw persoonlijke nr. 1 op de foto en post deze op onze Facebook-pagina. Aan het einde van de week kiezen we uit de foto’s een winnaar, die de champagnekoeler van Marcel Wanders voor Haiku (t.w.v. ruim 120 euro) wint!

 

Dit artikel is geplaatst in Geen categorie met de volgende tags , , , .